További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna Aspire™ S20-P4A akkumulátoros fű- és bokornyíró (akku és töltő nélkül)

18 V, 20 cm, 1.2 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 45.990 Ft
Nettó: 36.213 Ft
Cikkszám:
970 71 66-02 ASP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

Leírás

Többcélú szerszám precíziós fűnyíráshoz és bokrok formázásához.
  • Az Aspire™ fű- és bokornyíró olló egy akkumulátoros, többfunkciós szerszám precíziós kerti feladatokhoz, mint például a fűszegélyek nyírása, bokrok és sövények formázása.
  • Használja ki az erőteljes motort és a nagy vágási sebességet, amely lehetővé teszi a finom vágást, hogy eltávolítsa a füvet az érzékeny növekedési területekről, és szerszámok használata nélkül könnyedén cserélje ki a tartozékokat.
  • A kezelést megkönnyíti a kis tömeg és a kompakt kialakítás, amely kiváló manőverezhetőséget biztosít.
  • Az intelligens digitális felhasználói felületnek köszönhetően egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a motort, és könnyedén megtekintheti az akkumulátor állapotát, és ennek megfelelően tervezheti meg munkáját.
  • A termék automatikusan kikapcsol, ha 180 másodpercig nem használják, csökkentve a sérülések kockázatát és meghosszabbítva az akkumulátor üzemidejét.
  • A szükséges tárhely minimálisra csökkentése érdekében a cserjeolló kompatibilis az Aspire™ Storage megoldással, és személyre szabott horoggal érkezik a kényelmes fali tárolás érdekében.
  • Akkumulátor és töltő nélküli változat!
 
Szállítási terjedelem:
  • fűnyíró kés
  • bokornyíró kés
  • méretre szabott kampó
 
Műszaki adatok:
Javasolt maximum ágvastagság: 7,6 mm
Vágási sebesség: 2800 vágás/perc
Feszültség: 18 V
Motor típusa: PMDC (2 szénkefés)
Kés hossza: 20 cm
Fogak távolsága: 8 mm
Termék hossza: 52 cm
Súly akkumulátor nélkül: 1,2 kg
Garantált zajnyomás, LWA: 84 dB(A)
Zajszint: 75 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 2,2 m/s2
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) első fogantyú: 2,2 m/s2
 
 
Jellemzők:
  • A Husqvarna Aspire™ termékek kompakt mérete és kis tömege jobb irányíthatóságot tesz lehetővé. A Husqvarna innovatív technológiáinak köszönhetően nagy teljesítményt és hatékonyságot érhet el, ami megkönnyíti a tökéletes eredmény elérését a kertben.
  • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
  • POWER FOR ALL ALLIANCE battery system: a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális választás az otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több eszközhöz és kertészeti márkához használható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé és kevesebb helyet igényel. A Husqvarna két méretben elérhető, 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ eszközökhöz optimalizálták a jobb teljesítmény és a hatékony üzemidő érdekében, valamint annak biztosítására, hogy az akkumulátorok többféle csináld-magad kerti projekthez megfelelők legyenek. Emellett a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használatot, így minden feladat kényelmesebben és hatékonyabban végezhető.
  • Aspire™ Userfriendly Digital Interface: élvezze a teljes kontrollt és a hatékony munkavégzést a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amellyel egyszerűen, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a gépet. Kényelmesen, közvetlenül a kijelzőn megtekintheti a szerszám akkumulátorának állapotát, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak szükség esetén kell megállnia tölteni.
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Husqvarna láncfűrészek
Valuta
Dewalt termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 396.93 Ft
Metabo gépek
Termékajánló
Garancia regisztráció
DeWALT Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció